Anasayfa

Eser Bağışlayanlar Listesi

8 years ago
2 yorum
Hasan Civelek

Kütüphanelere yapılan kitap bağışları için eser düzenleme ekranında "bağışlayan" alanı koymuştuk. Açıkcası kütüphaneler kitapları kaydederken bu alanı kullanıyorlar mı hiç kontrol etmemiştik. Namık Kemal Ortaokulu Kütüphanesi'nden Hakan Bey'in talebi ile bu alanın da kullanıldığını öğrendik, çok sevindik.

Eser bağışlayanların toplu listesini elde etme talebi doğrultusunda Eserler menüsüne "Bağışlayanlar" bölümü ekledik. Burası doğrudan liste verecek şekilde ayarlandı. Listenin hemen üzerinde "Listeyi İndir" bağlantısı bulunuyor. Buraya tıkladığınızda listeyi Excel (xls) formatında alabiliyorsunuz.

Böylece ilk xls çıktımızı da Kitapi'ye katmış olduk. Bu özelliği daha önce taahhüt ettiğimiz bütün bölümlere ekleyeceğiz inşallah. Böylece eser ve üye listelerinizi de Excel formatında çıktı alabileceksiniz.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Hakan Sarı

12 Jan 2016

05:02

Namık Kemal Ortaokulu Kütüphanesi

Çok teşekkür ederim Hasan Kardeşim. Taleplerimizin her birine değer vererek ve dikkate alarak mümkün olduğunca kitapi'mizi geliştirdiğiniz için bahtiyarız. Bizim de katkı sağlayabildiğimiz ve haliyle daha bir benimsediğimiz kitapi sizler gibi fikirlere açık yöneticileri ile yakın rakiplerine dahi açık ara fark atacak bir kütüphane otomasyonu olacaktır.

Hasan Civelek

12 Jan 2016

07:30

http://bthayat.net

Hasan'ın Kitaplığı

Ben teşekkür ederim hocam :)


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.