Anasayfa

İhtiyacı olan Kitapi kütüphaneleri için hediye kitap kampanyamız bitiyor

8 years ago
Hasan Civelek

17 Kasım'da bu blogda duyurup başlattığımız hediye kitap kampanyamız yıl sonunda bitiyor. Bir kaç gün içerisinde kitapları derleyip listemizdeki okulların türüne göre kolilere yerleştireceğiz. İstanbul Arnavutköy'de bulunan İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne inşallah bizzat kendimiz götürüp teslim edeceğiz. Diğerlerini de PTT üzerinden göndereceğiz.

Bu kampanya kapsamında çalıştığımız şirketin de içinde bulunduğu Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'ndeki Teknopark bloklarına 4 ayrı kumbara yerleştirmiştik. Bardağın yarıdan fazla doluydu çok şükür. Hatta bugün kumbaraları taşırken "ben kitap getirecektim" diyenler de oldu. Onları da ofisimize yönlendirdik.

Biraz son güne kaldı ama daha kitap alacağımız yerler var. İnşallah yarın bütün gün dışarda olacağız, Log Dergisi'nden, Dikey Eksen'den, Timaş'tan kitaplar alacağız. Ayrıca daha önce bağış yapan bir arkadaşımızı tekrar ziyaret edeceğiz. Bize yine kitaplar hazırlamış.

Kitapların tamamı malesef kayıt altına alınamadı. İstiyorduk ki bütün kitapların bilgilerini Kitapi kataloglarına kaydedelim, kitapları kullanacak olan okullar hiç zorlanmadan bu kitapları kendi kütüphanelerine kaydedebilsinler. Fakat bu işe bakan stajyerimiz bir süredir gelemiyor. Gönüllü olmak isteyen varsa çay-çorba bizden olmak üzere Teknopark'taki ofisimize bekleriz :)

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.