Shndërroni bibliotekën tuaj në një platformë sociale!

Fillo Veçoritë

Rreth Kitapi

Kitapi është themeluar në vitin 2015. Është një mënyrë shumë e përshtatshme për të organizuar bibliotekën tuaj. Është online dhe falas. Nuk ka kufipër regjistrimet e anëtarëve dhe librave. Përveç kësaj, Kitapi ju ofron shumë më tepër nga sa mendoni: Një blog për bibliotekën tuaj, mekanizmi i ndjekjes së anëtarëve, gamifikimi, komentimi i librave, postime nga biblioteka juaj ose nga anëtarët. Dhe shumë më shumë...

Ne jemi duke zhvilluar versionin global të Kitapi. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi bashkohuni në listën tonë të emaileve. Ne nuk do t'i ndajmë informacionet tuaja me të tjerët.Për 6 vitet e fundit

1,850

Biblioteka aktive

645,393

Anëtarë

2,488,710

Libra

1,121,211

Artikuj

Falas? Vërtet?

Po, sepse kemi filluar ta ndërtojmë këtë platformë 5 vjet më parë për të gjithë, por veçanërisht për fëmijët që shkojnë në shkolla publike. Ne donim t'i inkurajonim ata të shkonin në bibliotekën e shkollës dhe të merrnin hua libra. Dhe ne e bëmë atë!

Në përvojën 5 vjeçare të përdorimit të Kitapi-t, 164,888 anëtarë të ndryshëm huazuan 277,828 libra të ndryshëm, gjithsej 952,615 herë, dhe kjo është vetëm në Turqi.

~ 500,000 anëtarë, shumica e tyre janë studentë

Ne kishim vetëm 2,023 anëtarë në vitin e parë. Tani kemi 493,319 anëtarë dhe 92% e tyre janë studentë.

~ 2,000,000 libra të regjistruar

Po, kemi 1,854,149 libra të regjistruar. Ne jemi duke zhvilluar një qasje përmes IA(Intelegjencës Artificiale) për të kategorizuar në mënyrë unike këto libra dhe për të nxjerrë të dhëna të vlefshme.

~ 1,000,000 libra të huazuar

Vetëm 1,227 libra u huazuan në vitin e parë. Tani numri është 952,615, gati 1 milion. Ne presim mbi 400,000 huazime librash vetëm në vitin 2020.

Veçoritë

Kitapi nuk është vetëm një softuer i menaxhimit të bibliotekës. Është një platformë sociale.

Online

Kitapi është një shërbim online. Funksionon në çdo shfletues modern në sistemet operative macOS, Linux ose Windows. Nuk kërkohet konfigurim. Ju mund të regjistroheni dhe të filloni të përdorni menjëherë.

Falas dhe Pa kufi

Është falas që nga fillimi. Nuk ka asnjë kufizim për modulet kryesore si anëtarët, librat ose huazimet.

Kodi QR | Barkodi

Kitapi mund të përdorët me kodin QR dhe barkodet për anëtarët dhe artikujt. Ju mund të printoni të dy llojet e etiketave nga Kitapi.

Aplikacione për celularë

Me aplikacionet tona për celularë për iOS dhe Android, ju mund të skanoni etiketat e anëtarëve ose librave dhe të komentoni mbi punimet.

Aplikacione për tableta

Kemi një aplikacion të veçantë për tabletë iOS dhe Android. Me këto aplikacione që funksionojnë si kioskë, anëtarët mund të blejnë dhe shpërndajnë libra vetë.

Raportet

Ka raporte të ndryshme në baza ditore, javore, mujore ose vjetore. Ne gjithashtu ofrojmë raporte rreth librave më të lexuar ose anëtarëve që lexojnë më shumë..

Lehtë si Facebook

Kitapi nuk ka ekrane bibliotekare komplekse. Të gjitha format janë të thjeshta dhe të orientuara drejt qëllimit. Në fakt, studentët e autorizuar në shumë biblioteka gjithashtu përdorin Kitapi-n. Është kaq e thjeshtë.

Blog

Ne ofrojmë një shërbim falas në faqen e blogut për çdo bibliotekë të regjistruar. Ndërsa mund të ndani aktivitete në bibliotekën tuaj në blog, Anëtarët mund të shkruajnë postime ose komente në lidhje me librat që lexojnë.

Nga Përdoruesit Tanë

Klientët tanë

Ne kemi më shumë se 1500 biblioteka aktive në Turqi. Shumica prej tyre janë institucione të mëdha shkollore dhe organizata ndërkombëtare ose biblioteka komunale. Gjithashtu, disa biblioteka universitare po përdorin Kitapi.