Anasayfa

Şirketimizi kurduk! Kitapi artık Kodventure Teknoloji AŞ. çatısı altında!

4 years ago
Hasan Civelek

Herkese Merhaba,

Neredeyse 5 yıla yaklaşan maceramızda büyük bir kilometre taşını daha geride bırakıp artık profesyonel hayata adım atıyoruz.

Kullanıcı sayımızın artıp doğru yolda olduğumuzu anladığımız andan itibaren Kitapi'yi gönüllü bir proje olmaktan çıkarıp bir şirket çatısı altına almayı ve şirket imkanlarıyla kalitesini daha da iyileştirmeyi ve günün birinde de bu şirketin yegane işimiz olmasını hayal ediyorduk. Bu hayallerimizden bir kısmına çok şükür kavuştuk.

16 Ocak 2020 itibariyle kendi teknoloji şirketimiz olan Kodventure Teknoloji A.Ş'yi kurduk. Kitapi projemiz artık bu şirketin bir ürünüdür. Firma adı olarak Kitapi'yi tercih etmedik çünkü sadece tek bir projeyle geleceğimizi sınırlandırmak istemiyoruz. Eğer ömrümüz yeterse başka alanlarda da Kitapi gibi projeler üretmek ve büyümek istiyoruz. O nedenle bu hikayeyi bir yazılım serüvenine benzetip şirketimizin ismini kod ve adventure (macera) kelimelerinin birleşimi olacak şekilde seçtik.

Şirketimiz neredeyse 15 gündür faaliyette. Artık resmi bir tüzel kişiliğimiz olduğu için geçtiğimiz hafta bazı ticari hamlelerde bulunduk. Kitapi'nin temel fonksiyonlarını size her zaman ücretsiz sunma hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bizi bu noktaya taşıyan en büyük özelliğimiz zaten ücretsiz oluşumuzdu. Ancak daha rahat bir çalışma deneyimi isteyenlere -ki bu talep her zaman vardı- artık bu alternatifleri sunabileceğiz. Örneğin sadece sizi değil geliştiricileri olarak bizi de rahatsız eden reklamları ortadan kaldırmak artık bir tercih meselesi olacak.

Öte yandan tüzel kişiliğin verdiği bir avantaj olarak profesyonel sponsorluk anlaşmalarına daha rahat girebileceğiz. Bu ve benzeri ticari hamlelerle elde edeceğimiz gelirleri Kitapi'nin yazılım ve donanım alt yapısını geliştirmek için kullanacağız. Çok yakın zamanda bu konuda gelişmeler olduğunu inşallah görecek ve Kitapi'yi kullanırken hissedeceksiniz.

Şirket olmanın getirdiği bazı sorumluluklar da var. Örneğin artık Kitapi'ye giriş yapıp işlem yapan herkes Gizlilik Politikamızı kabul etmiş sayılacak. Öte yandan ücreti mukabilinde sunacağımız hizmetler veya ürünler için fatura bilgilerinize ihtiyacımız olacak. Profil sayfanızdan bu adres ve telefon bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Bizi heyecanlandıran başka bir konu daha var. Sessiz sedasız -ve biraz yavaş- da olsa, aylardır Kitapi'nin yeni sürümü için çalışıyoruz. Diğer işlerimizin temposuna göre bu süreç sık sık yavaşlayabiliyor ama sonuçta ilerliyor. İnşallah yeni sürüm çok daha hızlı ve fonksiyonel olacak. Hedefimizde önümüzdeki eğitim yılına yetişmek var. 

Evet uzun zamandır böyle heyecanlı bir yazı paylaşmamıştık belki de. İnşallah hep birlikte Kitapi'yi ülkemiz için güzel bir değer haline getiririz. Yeni şirketimiz hem Kitapi'ye hem de hepimize hayırlı olsun.

Sevgiler

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.