Anasayfa

Gooo.to ile kendi link sayfanızı oluşturun

3 years ago
Hasan Civelek

Kitapi'yi ilerletmek adına kurduğumuz Kodventure Teknoloji AŞ'nin yeni bir ürünü çıktı: Gooo.to

Hem uzun web adreslerini kısaltmak hem de kendi link sayfanızı oluşturmak için ücretsiz olarak Gooo.to servisini kullanabilirsiniz.

Webde mesajlaşırken, paylaşım yaparken, ya da sosyal medya profilinizi oluştururken uzun adresler can sıkıcı olabiliyor. Bu sorunun üstesinden gelmek için gooo.to gibi URL kısaltma servisleri çok faydalı oluyor. Hem linkler daha kısa ve akılda kalıcı oluyor, hem de kısıtlı alanlarda paylaşım yaparken fazla karakter kullanmanın önüne geçiyor.

Gooo.to’da ücretsiz üyelik girişi yaptıktan sonra ürettiğiniz linkleri özelleştirmeniz de mümkün. Böylece çok uzun bir linki kısaltabildiğiniz gibi sizin belirlediğiniz bir kelimeyi seçip akılda kalıcı olmasını da sağlayabilirsiniz.

Örneğin bloglarımızdan birinde yer alan https://kitapi.net/blog/18-02-2020/haberbodur-ibrahim-bodur-anadolu-lisesi-okul-gazetesi-kitapi-calismalarina-tam-sayfa-yer-verdi/1782 yazısının linkini kısaltıp şu şekilde güncelleyebiliyoruz: https://gooo.to/zeVGFm  Hatta bu işlemi üye olup yaparsak uzantıyı istediğimiz gibi akılda kalıcı bir kelime olacak şekilde değiştirebiliyoruz. Böyle kısa linkleri sadece yazılı olarak değil sözlü bir şekilde bile paylaşmak hiç zor olmayacaktır.

Link Hub

Gooo.to’nun tek hizmeti URL kısaltmak değil. Çok kullanışlı bir başka özelliği daha var. Link Hub ismi verilen bu özellik sayesinde üye olan herkes kendine mahsus, herkesin erişebildiği bir profil sayfasına sahip oluyor. Ürettiğiniz linklerden dilediklerinizi bu profil sayfasına ekleyip tasarımını da Gooo.to’nun sunduğu seçeneklerle ayarlayabiliyorsunuz. Böylece örneğin https://gooo.to/kitapi gibi bir profil sayfanız oluyor. Instagram gibi profil sayfasında sadece tek bir linke izin veren sitelerde Gooo.to profil sayfanızı paylaştığınızda ziyaretçileriniz sizin için önemli olan bütün linklere ulaşabiliyor.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.