Anasayfa

Sunucu kaynaklarını artırmak icin desteklerinize ihtiyacımız var

2 years ago
Hasan Civelek

Sevgili kullanıcılarımız,

Kitapi son günlerde eskiye oranla çok daha yoğun olarak kullanıldığı için gün içerisinde takılmalar hatta zaman zaman tıkanmalar oluyor. Müsait olduğumuz kadar duruma müdahale edip sunucuyu optimize edip sınırlı kaynaklarla daha iyi hizmet vermeye çabalıyoruz ama maalesef yetersiz kalabiliyoruz. Bu noktada siz kullanıcılarımızdan destek olmanızı bekliyoruz. Reklamları kapatma hizmetimizden satın alırsanız elde ettiğimiz geliri her zaman olduğu gibi sunucu kaynaklarını artırmakta kullanacağız. 

Kitapi'nin yeni versiyonu hızla tamamlanıyor. Çok uzun sürdüğünün biz de farkındayız ama bildiğiniz üzere biz bu işi firma çatısı altında da olsa gönüllü yapıyoruz. Yani herhangi bir düzenli gelir olmaksızın bu işi yapıyoruz. O nedenle mesaimizin ancak bir kısmını bu işe verebiliyoruz. Yeni sürüm tamamlandığında inşallah mevcut yapıdan çok daha hızlı hizmet verecek.

Öte yandan şuanki durumu daha iyi hale getirebilmek için yapabileceğimiz en kolay şey sunucu kaynaklarını artırmak. Optimizasyonu zaten elimizden geldiği kadar yaptık. Yani sunucu kaynaklarını daha verimli kullanabilmek için kodda ufak çaplı düzenlemeler yaptık. Gerisi sunucu kaynağını artırmaya bağlı. 

Bize destek olursanız sunucu kaynaklarını ikiye hatta imkan bulursak üçe katlayıp daha hızlı bir Kitapi sunmak isteriz.

Saygılar

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.