Anasayfa

Kitapi 5 Yaşında

3 years ago
Hasan Civelek

5. Yılımız kutlu olsun. Zaman su gibi akıp gidiyor. Daha dün gibi başlayan maceramız ne zaman 5. yılına ulaştı biz de bunun şaşkınlığı içerisindeyiz.

5. Yılımıza dair çok güzel hedeflerimiz vardı. Bir şirket kurmak ve Kitapi'yi globale yani bütün dünyanın kullanımına açmak. Bu hedeflerimizden birini başardık çok şükür. Kitapi 16 Ocak 2020'den itibaren Kodventure Teknoloji AŞ şirketimizin bir hizmeti olarak faaliyet sürdürüyor. İkinci hedefimize ulaşmak için zaten bu adımı aşmamız gerekiyordu.

Kitapi'yi bütün dünyaya açmak için aslında bir yıldır çalışıyoruz. Teknoloji altyapımızı yeniliyoruz. Daha doğrusu Kitapi'yi baştan yazıyoruz. Fakat henüz tamamlayamadık. 5. yılımıza yetiştirmek istiyorduk, inşallah bir sonraki eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi umuyoruz.

Eğitim öğretim demişken, hepimizin malumu; haftalardır okullar, caddeler, sokaklar bomboş. Bütün dünya olarak koronavirüs salgınıyla baş etmeye çalışıyoruz. Bütün devletler ellerinden gelen azami gayreti gösteriyor. Çok şükür devletimiz de bu büyük çalışmayı başarıyla sürdürüyor. Bu konuda canını ortaya koyup çalışan herkese müteşekkiriz. Onların bizden beklediği tek şey evimizde kalmamız ve salgının yayılmasını geciktirmemiz. Biz de elimizden geldiğince bunu yapıyoruz. Böyle olunca her yer gibi okullar ve kütüphaneler de bomboş kalıyor. Kitapi herhalde en sessiz günlerini yaşıyor. Günde 2000 civarı ödünç alma işlemi yapılırken şimdi 5-10 kayıt geliyor. Olsun. Yeter ki sağlık olsun. Ümit ediyoruz ki inşallah en kısa zamanda bu salgını atlatır ve tekrar eski cıvıl cıvıl günlerimize kavuşuruz.

Herkese sağlıklı, mutlu nice yıllar dileriz.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.