Anasayfa

Aktif kütüphanelerimizin sayısı hızla artıyor

8 years ago
1 yorum
Hasan Civelek

Kitapi yayına girdiğinden beri her gün  kütüphane ve üye sayımız artıyor. Tabi bunlardan pek çoğu sadece deneyip ne olduğunu görmek için kayıt oluyor. Bununla beraber Kitapi'yi gerçekten kendi kütüphanelerinde aktif olarak kullanan okullarımızın sayısı da giderek artıyor. Öyle ki yanda gördüğünüz üye ve eser durum raporunu oluştururken 1 üyesi olan veya 1 eseri olan kütüphaneleri grafikte fazla yer kaplamasın diye tek sütunda birleştiriyorduk. Şimdi ise en az 10 üyesi olanları ve en az 30 eseri olanları bir sütunda birleştirince grafik okunabilir hale geliyor :)

Ayrıca pilot kütüphanemiz dışında da üye kimlikleri için talebler gelmeye başladı. Bu da sevindirici bir haber. Üyeler Kitapi kimlikleri ile kendilerini kütüphanelerine daha yakın hissedebilirler, kütüphanelerini daha çok sahiplenirler..

Kitapi'nin Google Analitik istatistiklerini de arasıra paylaşmak istiyorum. Günlük 100-150 arası ziyaretçimiz olurken geçtiğimiz Pazar günü 468 gibi rekor bir ziyaretçi kitlesi geldi. Ertesi gün de 246 ziyaretçi geldi. Sonra tekrar ortalamaya geri döndü. Bu tarihlerde ne oldu bilmiyorum :)) Tekrar olur inşallah.

İhtiyacı olan okullarımız için hediye kitap kampanyamız da bu ivmeyi artırmış olabilir.

Son olarak aramıza yeni katılan Karaoğlanlı İlköğretim Kurumları'na Kitapi'ye hoşgeldiniz diyelim. Büyük bir gayretle üyelerini hızla kaydediyorlar. Her gün onlarca üyenin kaydolduğuna dair rapor geliyor. Eser kayıtlarını da merakla bekliyoruz.

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Rüştü ÇAKIR

13 Dec 2015

05:46

http://www.esintidergisi.com

Hoş bulduk. Bu anlamlı, değerli ve güzel çalışma için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla...


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.