Anasayfa

Destek ayağınıza geldi: Online Yardım!

8 years ago
Hasan Civelek

Üyelerimiz Kitapi'ye kayıt olduklarında, sonrasında giriş yaptıklarında bize çeşitli kanallardan bildirim geliyor. Bunlar geldikçe biz de heyecanlanıp, kitap ekleyecek mi, üye kaydı yapacak mı diye merakla bekliyoruz. Üye ve eser sayıları arttıkça seviniyoruz. Bazı kullanıcılar da sadece şöyle bir dolaşıp çıkıyorlar.

Yeni üyelerden pek çoğuna hemen e-mail ile ulaşmaya çalışıyoruz. Belki takıldığı bir yer olursa çözelim diye hevesleniyoruz ama pek çoğu geri dönüş yapmıyor malesef :) 

İşte bu gayretimizi bir adım daha öteye taşımak ve "sosyal kütüphane otomasyonu" sözümüzün adımlarından birini daha yerine getirmek için "Mesajlaşma" bölümümüzü yayına aldık. Bu sayede hem bütün Kitapi üyeleri kendi aralarıyla görüşebileceği gibi bizim arkadaşlarımızla ve pilot kütüphane sorumlumuzla da görüşebilecekler. Daha deneyimli kullanıcılar diğerlerine yardım edebilecek.

Mesajlaşma bölümümüzü şimdilik basit tuttuk. İlerde buna da çeşitli özellikler ekleyeceğiz. Şimdilik mesajlaşma bölümünü kapatmayı seçimlik yapmadık. Bir iki hafta sonra diğer özelliklerle birlikte bu ayarları da ilave edeceğiz inşallah.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.