Anasayfa

Üyeler için QR etiketi

7 years ago
Hasan Civelek

Kitapi çok düşük maliyetli üzerinde üye fotoğrafı ve QR kodu bulunan plastik kimlik kartı bastırabilmeniz için elinden geleni yapıyor. Ancak yine de sonuçta bir maaliyet var ortada. Her okul bunu karşılayamayabilir. Bazı okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilk başlarda yapıp sonra plastik kart mevzuu çıkınca rafa kaldırdığımız üye etiketi olayını düzenleyip faaliyete geçirdik.

Artık normal kitap etiketi gibi üye QR kodları da bastırmak mümkün. 

Ne faydası var?

Bazı okullarımız plastik kart bastıramayabiliyor veya okullarımızda üyelerin hali hazırda önceden bastırılmış başka kimlik kartları bulunuyor. Bunlar varken yeni bir kimlik çıkartmak mantıklı gelmeyebilir. Bunun için Kitapi'de ödünç alma, teslim etme vs gibi işlemleri üyeler daha hızlı yapabilsin diye sunduğumuz QR kodları etiket şeklinde bastırabileceğiniz ekranımızı yeniden faaliyete geçirdik. Bu etiketleri tıpkı kitap etiketleri gibi okuldaki imkanlarla bastırmak mümkün.

Bu etiketler mevcut kimlik kartlarına veya fotoğrafta görüldüğü gibi eski banka kartı gibi sert herhangi bir yüzeye yapıştırıp kullanılabilir.

Aslında üyeler QR kodları -eğer akıllı telefonları varsa- fotoğraf olarak kaydedip lazım olduğunda bu fotoğrafı gösterip kullanabilirler. Bunu da hatırlatmış olalım.

İşlemler / Kimlik Etiketi menüsünden bu ekrana ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.