Anasayfa

Genç kalemler iş başında

8 years ago
Hasan Civelek

Pilot kütüphanemizin bulunduğu Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulu'nda Kitapi'nin kurucu ortağı Sefa öğretmenimiz güzel bir çalışma başlattı. Kitapi'nin uzun zamandır yayında olan "blog" modülünü artık öğrenciler de kullanabilecek.

Blog modülüne "ilgili eser" hanesi ekleyerek öğrencilerin kütüphaneden ödünç aldıkları eserler hakkında yazı yazabilecekleri bir yapıya dönüştürdük. Tabi öğretmenin yönlendirmesine göre isterlerse kitaplardan bağımsız tamamen serbest yazı da yazabilirler.

Öğrenciler yazdıkları blog yazılarını kendileri yayınlayamıyorlar tabi.. Kütüphane sorumlusu yazıları inceleyip gerekiyorsa düzeltileri yapıp öyle yayınlayabiliyor. Eserlerle ilgili yazılar kütüphane blogunda sağ kısımda "Kitap Yazıları" başlığı altında listelenebiliyor. Öğrenciler yazdıkları yazıya fotoğraf ekleyebiliyor, eklemediklerinde ise eserin kapak fotoğrafı sistemde tanımlı ise o görünüyor.

Genç yazarlarımızın yazılarını heyecanla bekliyoruz. İnşallah bu güzel adım sayesinde genç kardeşlerimizin kalemine bir nebze faydamız olur..

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.