Anasayfa

Yeni bir Kitapi blogumuz daha olmuş: Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi Kütüphanesi

8 years ago
Hasan Civelek

Kitapi olarak sadece okul kütüphanelerimize ücretsiz bir yazılım kazandırmıyoruz, onlara bütün kütüphane süreçlerini ziyaretçilerine yansıtıp destek bulabilmeleri için bir de blog ortamı sunuyoruz. Tek bununla da kalmıyoruz tabi, ilerde bir de portal hizmetimi olacak inşallah. Portalda her kütüphane kendi üyelerini, kitaplarını, kitap yorumlarını, istatistiklerini paylaşabilecek inşallah. Ayrıca bununla da yetinmiyoruz, malumunuz bir kaç gündür kitap bağış kampanyası içerisindeyiz. Kitaplarımız birikiyor, şuan 100'e yaklaştı. İnşallah birkaç hafta içinde 1000 olur, 2000 olur ve biz de yavaş yavaş kütüphanelere kargolamaya başlarız.

Ne diyorduk? Yeni bir Kitapi blogumuz daha olmuş. Haymana Çok Programlı Anadolu Lisesi Kütüphanesi öğretmeni sayın Efrail Dökme'ye bu güzel başlangıç yazısından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah blogları da kütüphanelerinin rafları da dolup taşar, biz de seve seve bütün macerayı buradan okuruz.

Diğer kütüphanelerimize de buradan tekrar seslenmiş olalım. Her kütüphanemiz kitapi.net domaini altında bir subdomain tercih ederek (bunu ayarlardan yapabiliyorsunuz) bloglarını aktif hale getirebilirler. Kütüphanenizin kuruluş aşamalarını, üyelerin heyecanlarını, çabalarınızı burada paylaşıp üyelerinizi ve sizi ziyaret etmek isteyenleri bilgilendirebilirsiniz.

Şuan aktif olan Kitapi bloglarımızı şunlardır:

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.