Anasayfa

Hediye etiket kampanyamızın ikinci kazananı Namık Kemal Ortaokulu Kütüphanesi, Bünyan Kayseri

8 years ago
Hasan Civelek

5 Ekimde başlattığımız 200 Eser ve 100 üye kaydı yapan ilk üç kütüphanemize hediye etiket kampanyamızın 2. kazananı da belli oldu: Kayseri Bünyan'daki Namık Kemal Ortaokulu Kütüphanesi. Üstelik kütüphaneleri bile daha yeni yeni kurulan bir okulumuz bu. Gayretli öğretmenimiz sayın Hakan (Sarı) Bey'i bütün çalışmalarından dolayı nacizane tebrik ederiz.

Memleketimizin her köşesinde okulu için canla başla çalışan öğretmen ve idarecilerin olduğunu bilmek çok güzel.

Grafiğe bakarsak pilot okulumuzun da hediye kazanması gerekiyor ama oradaki öğretmenimiz kendileri etiket siparişi verip kampanyadan başka bir okulun yararlanmasını istediler. Bu kibarlıkları için de ayrıca teşekkür ederiz.

Gebze Mesude İşman Ortaokulu eser konusunda geçtiğimiz günlerde büyük bir ilerleme kaydetti. 2000 küsür eser ekledi. Ama henüz üyeleri yok. İletişime geçtiğimizde kütüphanenin alt yapısı için çalıştıklarını, tamamlanınca kayıtlara başlayacaklarını söylediler. Onların da etiket kazanmasını çok isteriz.

Bunların dışında üçüncü olmaya en yakın İzmir Ödemiş Ortaokulu var. İnşallah birinden biri yahut bir başka kütüphane çıkar da üçüncü hediyemiz de sahibini bulur.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.