Anasayfa

KitPad Kitapi Tablet Uygulaması

7 years ago
Hasan Civelek

Uzun bir süredir geliştirmekte olduğumuz tablet uygulamamız KitPad neredeyse bitti. Demo çekimi için beklentilerimizi karışlayacak bir iPad standı alarak uygulamanın kurulu olduğu tableti içine yerleştirdik.

KitPad bir kütüphanede sorumluya ihtiyaç duymadan üyelerin kendi kendilerine pek çok işlemi yapabilmelerini sağlıyor.

Mesela üyeler aradıkları kitabın hangi rafta olduğunu görebiliyor. Ödünç almak istediği kitaptaki ve üye kimlik kartındaki QR kodları okutup ödünç alma işlemini yapabiliyor. Teslim etmek veya süresini uzatmak istediği eserler için kimlik kartını okutup ekranda görünen seçeneklerden ilerleyebiliyor. Daha önce ödünç aldığı kitapları yine üye kartını okutarak görebiliyor.

Hazır elimizin altında kameralı tablet varken belki bir de "kütüphane hatırası" fotoğrafı çekme özelliği mi koysaydık? Doğrudan sosyal medyaya paylaşılabilen bir fotoğraf güzel olabilirdi. Yorumlarınızı aşağıda belirtin, değerlendirelim. 

KitPad henüz Apple AppStore'a gönderilmedi. Ancak bu videoyla birlikte en kısa zamanda Apple'a göndereceğiz. İnşallah çok yakın bir süre sonra uygulamayı tabletlerinize indirebilirsiniz.

Bu tablet standından satın almak için info @ kitapi.net bizimle irtibata geçebilirsiniz. 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.