Anasayfa

Üye listesi de artık Excel olarak indirilebiliyor

8 years ago
1 yorum
Hasan Civelek

Geçen hafta eserler için Excel olarak indirebilme özelliğini hazırlamıştık. Bu hafta da üye listeleri için bu geliştirmeyi yaptık.

Artık üye listelerinizi Kitapi'den alarak kendi özel işlemlerinizde kullanabilirsiniz. Mesela bir okulumuz hem kütüphanede hem de okul genelinde ortak bir kimlik kullanmak istediklerini belirtiler ve kimlikleri kendileri hazırlamak istediler. Bizden üye listesini ve üyelerin QR kodlarının topluca indirilebileceği bir seçenek talep ettiler.

Biz üye listesini hazırladık, burda üyelerin QR kodları da sütun olarak yer alıyor. Sonrası için yani QR kodlarına ait görsel dosyaları topluca elde etmek için Kitapi'ye ihtiyaç yok. Biraz amacının dışında bir seçenek olur. Onun yerine https://qrexplore.com/generate/ sitesinin ücretsiz hizmetinden yararlanabilirsiniz. Buraya Excel dosyasından elde ettiğiniz QR listesini yapıştırdığınızda (100'er 100'er yapmanız gerekiyor) size hem html olarak hem de indirebileceğiniz Zip dosyası olarak QR kodlarının görsel çıktılarını veriyor.

Kolay gelsin..

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Hakan Sarı

16 Feb 2016

05:02

Namık Kemal Ortaokulu Kütüphanesi

Kitapi her gün bir yenilikle karşılıyor bizi :) tüm emektarlarına teşekkürle...


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.