Anasayfa

200 Eser ve 100 Üye kaydı yapan ilk 3 kütüphanemize etiket kağıdı hediye ediyoruz.

8 years ago
Hasan Civelek

Kütüphanelerimiz her gün yeni eserler ve üyeler kaydederek bizi sevindiriyor. Biz de onları sevindirmek istiyoruz. Kitap etiketlerini daha önce yazılarımızda bahsettiğimiz Tanex TW2324 etiket kağıdına göre ayarladığımız için bunları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Sadece tavsiye etmekle kalmayıp 200 eser ve 100 üye kaydı yapan ilk üç kütüphanemize bu kağıtlardan bir paket göndereceğimizi de buradan duyurmuş olalım :) Her pakette 100 kağıt, her kağıtta da 24 etiket var. Bir kutudan 240 etiket basabiliyorsunuz.

Pilot okulumuz 124 üyesi ve 1500 kitap için zaten bu işleri tamamlamıştı. Bundan sonraki süreç içinde bu sayıların üstüne 200 eser ve 100 üye kaydı daha eklerlerse onlar da mini yarışımıza dahil olabilirler.

Şuan ödüle en yakın İzmir Ödemiş Ortaokulu görünüyor. Çoktan 50 eser kaydı yapmışlar bile. Bugünden itibaren üye kayıtlarına da hız verecekler. Genel durum aşağıda..

Not: Bu kampanyamız için süre sınırı bulunmamaktadır. Bu kriterleri sağlayan kütüphanemize hediyeleri gönderilecektir. Pilot kütüphanemiz için bu tarihten sonraki rakamlar dikkate alınacaktır.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.